Az új frissítésnek köszönhetően a rendszer mostantól figyelmezteti a vásárlókat, ha egy nem üres kosárral készülnek elhagyni az oldalt, ami növeli a vásárlások befejezésének esélyét. A funkció automatikusan észleli, ha egy felhasználó a kosarában lévő termékekkel együtt próbál kilépni vagy másik oldalra navigálni. Ilyen esetekben egy értesítés jelenik meg, amely emlékezteti őt arra, hogy még nem fejezte be a vásárlást. Ez különösen hasznos lehet azok számára, akik figyelmetlenségből hagynák ott a kosarukat, vagy esetleg későbbre halasztanák a rendelést. Témával kapcsolatos bővebb információ a segédletben érhető el.