Dnevnik sprememb / v5.35.0 · 22. april 2025

Obvestilo o zapuščeni košarici

v5.35.022. april 2025

Z najnovejšo posodobitvijo sistem stranke obvesti, če želijo spletno mesto zapustiti z izdelki, ki so še vedno v košarici, s čimer se povečajo možnosti za dokončanje nakupa. Ta funkcija samodejno zazna, ko uporabnik z izdelki v košarici poskuša zapustiti stran ali oditi drugam. V takem primeru se prikaže obvestilo, ki ga opozori, da nakup še ni dokončan.

To je še posebej uporabno za stranke, ki bi lahko košarico pomotoma zapustile ali se nameravajo pozneje vrniti in dokončati naročilo. Več informacij o tej temi je na voljo v vodniku.