Et nytt valg i menyen Innstillinger → Nettbutikk lar deg slå visningen av forventet leveringstid av eller på. Når valget er slått av, vises ikke leveringstiden på produktsiden, i handlekurvoppsummeringen eller i ordrebekreftelsen på e-post. Valget er slått på som standard, så ingenting endres i eksisterende nettbutikker.
Endringslogg / v5.69.0 · 24. september 2026
Optimalisering av håndteringen av informasjonskapsler
v5.69.024. september 2026